Profil kompanije
Адреса: Иинма Индустријски парк, Цхангии града, провинције Шандонг, Кина Контакт: Сали Џоу ТЕЛЕФОН: 0086-536-8650536 Факс: 0086-536-8650536 Мобилни телефон: +8613705369780 Е-маил: маркетоне@каи-де.цом .bshare-custom.icon-medium-plus a.new{ width:50px; height:50px; margin-left:10px; padding-left:00px;} .bshare-custom.icon-medium-plus a.new{ width:50px; height:50px; margin-left:10px; padding-left:00px;}
Dom > Kontrola kvaliteta

Kontrola kvaliteta
Pri izboru mašina dobavljač, pored tu cenu, drugi najvažnije morate razmotriti da je kvalitet mašina. Jedan dobar kvalitet mašina zaslužuje dobru investiciju.
ŠEST razloga zbog KAIDE mašine još bolje:
(1) Strong R & D tim sa naprednom tehnologijom i mnogo praktično iskustvo, posebno za velike brzine lulu mašina i Višeslojna kompozitnih lulu mašina, sa tehnologija podrška partnera Univerziteta u Kini Vrhovni Pekingu Hemijska tehnologija.

2) svi mehanički delovi su dizajnirane i proizvedene sami, obrađena kroz visoko precizni CNC mašina i radnika koji rade na ovoj mašini, su relevantne operativne sposobnosti traženu barem 3 godine, da se svaki segment u rigorozno nadzirane i kontrolisan.

(3) sve od nerđajućeg čelika je nabavljen iz grupe poznati čelik u Kinu. Nabavkom Outer delova, kao što je električna elementi, su svi koriste međunarodni brend, kao što su SIEMENS, ABB, INOEX, SCHNEIDER itd.

(4) striktna linija testiranje obavlja se pre isporuke aparat, da se osigura svoje mašine mogu raditi savršeno kao što je garantovano.

(5) Prekomorski instalaciju i obuku usluga za eliminisanje tvoje brige nema iskustva za operaciju.

6) bolje nakon prodaje usluga podržava te sa Tehnički vodič i takođe rezervnih delova. Svi tehnički crteži su sačuvani kao arhiviranih dokumenata, osigurava svoju praćenje, garancija brza reakcija i izvodljivo rešenje o pitanjima svakog kupca javlja se u dalju proizvodnju.