Kategorija proizvoda
Адреса: Иинма Индустријски парк, Цхангии града, провинције Шандонг, Кина Контакт: Сали Џоу ТЕЛЕФОН: 0086-536-8650536 Факс: 0086-536-8650536 Мобилни телефон: +8613705369780 Е-маил: маркетоне@каи-де.цом .bshare-custom.icon-medium-plus a.new{ width:50px; height:50px; margin-left:10px; padding-left:00px;} .bshare-custom.icon-medium-plus a.new{ width:50px; height:50px; margin-left:10px; padding-left:00px;}
Субурфаце Дрип Ирригатион (СДИ) машина за израду цеви

Субурфаце Дрип Ирригатион (СДИ) машина за израду цеви

Субурфаце Дрип Ирригатион (СДИ) машина за израду цеви

Detalji o proizvodu

Машина за израду цеви за наводњавање (Субсурфаце Дрип Ирригатион (СДИ) машина за производњу цеви за наводњавање са подним површинским системом за наводњавање са ПЦ равним дриппером.

Постоји много користи за наводњавање подземних кап по кап, укључујући и највећу ефикасност кориштења воде у било ком методу наводњавања.

1) Студије показују да усеви који расте под водом за наводњавање испод подземних вода могу смањити воду до 40%, а повећавају принос и квалитет у поређењу са другим методама наводњавања.

2) СДИ се такође лако прилагођава мањим, неправилним величинама које су тешке или немогоче ириговати другим методама.


Карактеристике машине за израду цеви за наводњавање подземне воде


1) сортирање, преношење, преносни уређај

Висока брзина, стабилна и коректна, са аутоматским мењачем уређаја за одбацивање дрипера, да би се обезбедило да је снабдевач за капање 100% квалификован. Такође има недостатак капљице или празан алармни систем.


2) Екструдер са високим степеном искоришћења, специјални дизајн вијка и цијеви, како би се осигурала стабилна, изузетна издувна производња.


3) Висок прецизан уређај за детекцију и уништавање механичког дриппера специјално за ПЦ Дриппер ПЦ, обезбедите прецизно ударање капљице на дебљини цеви око 1мм.


4) Машина за намотавање цеви велике брзине, узимајући у обзир дебљину цеви и покретање велике брзине.


5) Управљачки систем Сиеменс ПЛЦ-а успјешно реализује синхрону контролу цјелокупне машине за наводњавање цијеви за наводњавање, која је једноставна и практична за рад.


Цев за наводњавање подземне воде узорак

За више информација, слободно нас контактирајте.
                                   

图片关键词

            


Каиде Мацхинери је једна од познатих произвођача цеви за наводњавање (сди) у Кини, а сигурно вам је вредно имати. Добродошли у велепродајну подножју за наводњавање (сди) цијев за израду цеви по конкурентној цијени из наше фабрике.
Hot Tags: фабрика за производњу цијеви за наводњавање (сди) Кина, фабрика, произвођача, цијена
Srodni proizvodi
Istraga